La FCPE, a la Diada 2023 a Barcelona

El RCD Espanyol ha participat aquest dilluns 11 de setembre als actes tradicionals amb motiu de la Diada de Catalunya. Una delegació del club, encapçalada pel seu CEO, Mao Ye Wu, ha realitzat la tradicional ofrena floral davant del monument de Rafel Casanova.

Mao Ye ha estat acompanyat pel conseller Rafa Marañón, el representant de Relacions Institucionals esportives, Joan Capdevila, el director esportiu, Fran Garagarza, el patró de la Fundació, Josep Lluís Masriera, els ambaixadors, Toni Blanch i Dolors Ribalta, els jugadors del primer equip, Sergi Gómez i Pere Milla, el coordinador del futbol base, Mikel Azparren, el president de la Federació Catalana de Penyes (FCPE), Ton Roig, així com jugadors i jugadores del futbol base i altres professionals del club.

Un any més, el RCD Espanyol ha estat present en una data festiva, clàssica i simbòlica, juntament amb la resta d’entitats i institucions catalanes del món polític, econòmic i social, que des de primera hora han fet l’ofrena floral davant del monument de Rafel Casanova.

Adjunt