La FCPE, al XIII Congreso Nacional de Peñas

XIII Congreso Nacional de Peñas en ZaragozaAquest cap de setmana passat, una delegació de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol ha representat a l’espanyolisme en la XIII Congreso Nacional de Peñas de Fútbol que s’ha celebrat a la localitat aragonesa de Saragossa.

Des de divendres 24 fins a diumenge 26, la FCPE va conviure amb d’altres gairebé 30 federacions de penyes de clubs d’arreu d’Espanya. Parlaments, lliurament de premis i distincions, concerts, reunions, visita a la ciutat, dinars de germanor o una visita a l’estadi de La Romareda són algunes de les activitats de les quals els més de 700 assistents han pogut gaudir durant aquests tres dies. Va ser un congrés de molta feina, en el qual Alfred Puig, president de la FCPE, juntament amb Alberto Ariza, director de l’Àrea Social del RCD Espanyol, es va reunir amb Javier Tebas, director de La Liga, per tal de traslladar-li dubtes d’aficionats i, alhora, rebre informació sobre l’actualitat i les novetats de la competició.

Des d’aquestes línies volem felicitar a AFEPE i en especial a la Federación de Peñas del Real Zaragoza per l’excel·lent congrés que han organitzat, que de ben segur ha estat molt enriquidor per a totes les federacions assistents, així com pel magnífic tracte que hem rebut de part seva per a qualsevol cosa que hem necessitat.

Galeria fotogràfica