La PBB Castellbell i el Vilar celebra el seu 3r aniversari pujant ben alt!

El passat diumenge 24 d’abril, la Penya Blanc-i-Blava de Castellbell i el Vilar va celebrar el seu 3r aniversari d’una forma ben especial.

L’esdeveniment va començar a les 8h quan, des de la mateixa seu social de la penya, uns quants pericos van començar a caminar amb una destinació clara: el cim de Montserrat. A les 9:30h, des de la Font Gran de Monistrol de Montserrat, s’hi van sumar desenes de pericos més que van fer que gairebé una cinquantena d’excursionistes engalanats amb els colors de l’Espanyol recorressin els més de 4km de pujada i pujada fins a arribar al Monestir de Montserrat. Allà, els ambaixadors ja ho tenien ja tot preparat: aigua i fruita per a recuperar-se, i una medalla per als tots els finishers.

Un cop al Monestir, es va fer una ofrena floral tot desitjant el millor per la penya i per l’Espanyol.

Era ja prop de migdia i tocava baixar (molts en Cremallera, altres van preferir tornar a baixar a peu) per anar fins a Castellbell i el Vilar, on esperava una suculenta fideuà popular.

L’ambient que s’hi respirar durant tot el dia va ser de festa i germanor, amb inflables per als més petits i un tarannà familiar que ho convertia tot en riures i rialles.

Un cop ben dinats, va ser l’hora dels tradicionals sortejos de material blanc-i-blau, i també dels discursos, començant pel president de l’ambaixada, en Juan Martínez; continuant pels representants de la FCPE, els vicepresidents Daniel Pérez i Javier Arabia; i acabant pels representants del RCD Espanyol, els veterans Raúl Longhi i Mario Abascal.

Des de la FCPE volem donar la més sincera enhorabona per tota l’organització a la PBB Castellbell i el Vilar, alhora que els felicitem pel seu tercer aniversari i desitgem de tot cor que el futur els porti anys i anys d’activisme en clau perica.

Attachment