La PBB Igualada celebra el seu 65è aniversari

La Penya Blanc-i-Blava d’Igualada ha celebrat quest diumenge 14 de juliol el seu  65è Aniversari, al qual hi van assistir  més d’un centenar de socis i aficionats del grup penyístic, així com acompanyats i amics d’ altres penyes.

La presidenta de la Penya, Carme Bonastre, en nom de tota la Junta, va retre un emotiu i merescut homenatge als tres socis més veterans: els senyors Marimón, Pomes i Torné.  L’acte va comptar també amb l’assistència de la senyora Patricia Illa, tinenta d’Alcalde de l’Ajuntament d’ Igualada, i per part del Club van estar presents el conseller Mao Ye, director del Àrea Social, Alberto Ariza,  l’ambaixador del club i ex jugador Rafa Marañón i la presidenta de la FCPE Araceli Pérez.

Aquest ha estat un acte ple d’emocions, d’il·lusió, d’alegria i de sentiment blanc-i-blau. Per concloure la celebració, després dels parlaments, les entregues de plaques, obsequis i sortejos, va arribar una gran notícia: el fitxatge d’un nou  jugador que referma la il·lusió de tots els pericos en la nova temporada.

Adjunt