Les penyes, al carrer per Sant Jordi

El proper dissabte 23 d’abril, dia de Sant Jordi, serà especial per les penyes i per la societat en general. Serà la primera diada de Sant Jordi sense restriccions després de la pandèmia de la Covid-19. Això fa que es respiri il·lusió i ganes de tornar a sortir al carrer i viure un dia tan emotiu i alegre com és Sant Jordi.

Les penyes no se’l volen perdre i és per això que diverses ambaixades muntaran un stand al carrer de les seves poblacions.

És el cas de la Penya Blanc-i-Blava de Sant Joan Despí, que tindrà una parada de venta de roses a la plaça del Mercat del Barri de Les Planes. Hi serà des de les 8 fins les 14h i, en cas de pluja, tot es traslladaria a la seva mateixa seu social.

D’altra banda, també la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló és una de les fixes el dia de Sant Jordi. Tindrà la seva parada des de les 8h fins les 20h a l’avinguda Pompeu Fabra. Allí hi podreu trobar roses naturals, roses artesanals, i tot un assortit de llibres blanc-i-blaus, com la darrera novetat: Història del RCD Espanyol. 1900-2021.

Adjunt