Les penyes, al carrer per Sant Jordi

Un Sant Jordi blanc-i-blauEl proper dissabte 23 d’abril, i com cada any succeeix, són diverses les ambaixades espanyolistes que participen dels actes organitzats a les seves respectives localitats amb motiu del dia de Sant Jordi.

Així, la PBB d’El Prat muntarà una parada a la plaça de la Vila d’El Prat de Llobregat de les 8 a les 19h. La PBB Montcada també tindrà el seu espai al C/ Major, de 10 a 20h. La parada dels Pericos de Montmeló serà a la plaça de la Vila de la localitat vallesana de les 8 a les 20h. A Girona, la PBB Girona 2007 serà de 9 a 21h a la Plaça de Catalunya de la capital gironina. La Penya Mediterrànea Blanc-i-Blava de Castelldefels s’ubicarà a la plaça de l’Església de 8 a 20h. I la PBB Sant Joan Despí es trobarà a la porta del Poliesportiu Ugalde, des de les 9h. A més, tindran des de les 9 fins les 12h, l’escriptor perico Josep Andreu signant les seves obres. Sense oblidar, és clar, la seva representació a la tradicional parada de la Plaça del Mercat del Barri de Les Planes.

Ja ho sabeu, si voleu fer-vos amb la rosa i el llibre més perico, no dubteu i feu una visita a totes aquestes penyes que posen el seu granet de sorra a la Diada de Sant Jordi!