Les penyes, presents per Sant Jordi

Sant Jordi és un dia molt especial per a tots, i, com no podia ser d’altra manera, els colors blanc-i-blaus hi van tenir molt a veure!

Barcelona es va tenyir de blanc-i-blau gràcies a l’stand que el RCD Espanyol va tenir a la Rambla Catalunya. Allà, entre signatures de jugadors, veterans, specials i jugadores del Femení, la FCPE també hi va ser amb el volum commemoratiu de la darrera edició del certamen literari “El teu relat en blanc-i-blau”, a més de lluint un exclusiu punt de llibre.

Un any més, gràcies a la fidelitat i la participació inesgotable i persistent de les Penyes, moltes localitats de Catalunya també van poder celebrar la Diada al costat de l’entitat.

La PBB Pericos de Tarragona va tenir el seu stand a la Rambla Nova de la capital tarragonina, on van vendre llibres i roses, i van comptar amb la visita de l’ambaixador Diego Orejuela i del vicepresident de la FCPE Ton Roig.

La PBB Girona 2007 també va vendre llibres i roses a la Plaça de Catalunya de Girona, on van rebre també a l’ambaixador Diego Orejuela i al Santi per part de la FCPE.

L’ambaixador Iñaki Pérez de Arrilucea i Xavi Edo per part de la FCPE van ser els encarregats de visitar l’stand de la PBB Sant Joan Despí, que va vendre roses des de la plaça del Mercat, del barri de Les Planes.

La PBB d’El Prat van vendre roses al carrer de Ferran Puig, on van rebre la visita de l’ambaixador Iñaki i de Josep Maria Garcia per part de la FCPE.

I per acabar, els Pericos de Montmeló també van ser tot el dia a la plaça de la Vila de la localitat vallesana, tot venent llibres i roses. Vam comptar amb la visita del coordinador de penyes Jaume Martínez, de la presidenta de la FCPE Araceli Pérez, i també de l’alcalde de Montmeló. sr. Pere Rodríguez.

Com sempre, la FCPE i les Penyes van fer gala del seu compromís i el seu vincle amb el RCD Espanyol bolcant-se en una jornada tan especial com la del 23 d’abril.

Attachment