Les presidentes, a la llotja

Logo FCPEEl RCD Espanyol de Barcelona, impulsat per l’Àrea Social del club, ha celebrat durant tota la setmana passada una sèrie d’activitats per a commemorar el Dia Internaiconal de la Dona. El programa d’actes va culminar el passat divendres, en el partit que va enfrontar al RCD Espanyol i a la UD Las Palmas al RCDE Stadium, en convidar a la llotja presidencial de l’estadi a totes les Presidentes de Penyes i de la Federació Catalana de Penyes.

A més, com a representació de totes les sòcies, es va efectuar el reconeixement i merescut homenatge a la sòcia més antiga del club, des de 1942, qui juntament amb les empleades i el futbol femení al complet van compartir la llotja, van intercanviar emocions i opinions, fent veure l’important paper que desenvolupen les dones en el teixit social i penyístic del RCD Espanyol.

Des de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol hem col·laborat en alguns d’aquests actes i volem agrair al club aquests detalls que ens ajuden més si cap a reforçar la nostra i·lusió de treballar per i per al nostre club.