Més de 300km en blanc-i-blau!

Atletisme FCPEDes que al setembre el grup d’atletisme de la FCPE fes de La Mercè la seva primera cursa, el grup ha tingut representació en fins a 23 proves atlètiques en aquests encara no sis mesos d’existència. La samarreta amb ratlles horitzontals ha corregut més de 300km fent veure arreu l’escut del RCD Espanyol i els colors blanc-i-blaus. Curses de 5, 7, 10, 13km, mitges maratons i fins i tot maratons no només de Barcelona, sinó també a Tarragona, Lleida, València, Vigo… i Alemanya!

Els 18 atletes que formen el grup, i que provenen de penyes com Vilassar, Sant Cugat, Montmeló, Juvenil, 9 Barris, Incansables, Torredembarra, Sants-Hostafrancs, Gran Via-Sant Martí, Coyotes Peric@s o PBB Poblenou, lluen la samarreta amb orgull i la suen pensant en l’honor i la responsabilitat de dur els colors blanc-i-blaus i l’escut de l’Espanyol al pit.

23 curses disputades i un calendari que també promet, amb la Maratest de Badalona i la Marató de Barcelona a l’horitzó. Però això no acaba aquí, ja que us podem avançar que els colors blanc-i-blaus d’aquesta samarreta lluiran també en les properes edicions de les maratons de Berlín i de Nova York! Pericos atletes arreu del món!

Podeu veure les dades i fotografies del grup aquí.