Molta il·lusió a la inauguració de la PBB Castellbell i el Vilar

El passat diumenge 1 de desembre, la Penya Blanc-i-Blava de Castellbell i el Vilar va celebrar la seva inauguració oficial; una gran festa popular en la qual van gaudir els grans i els petits.

Tot engalanat amb inflables, el perico… els socis de la penya van rebre de mans de la Junta, encapçalada pel President Joan Martínez, els carnets als socis de l’ambaixada.

Altres penyes no van voler perdre’s la diada, com la penya de la Barceloneta, Bages, Berguedà, Navarcles… Per part de l’Ajuntament hi va assistir l’Alcaldesa Sra. Montserrat Badia i la Regidora d’Esports Sra. Neus Palacios. Per part del Club, l’Ambaixador Iñaki Pérez de Arrilucea i el Coordinador de Penyes Jaume Martinez. Per part de l’Agrupació de Veterans, Toni Blanch; i pel que fa a la Federació Catalana de Penyes, la Presidenta Araceli Pérez.

Va ser un gran acte ple de sentiment blanc i blau. Amb els parlaments i el cant de l’himne a capela va concloure la vetllana, no sense abans haver compartit un magnífic escut de l’Espanyol fet de xocolata.

Adjunt