Presentat el 25è aniversari de la FCPE i el 26è Aplec de Penyes

Assemblea 07-05-2016Aquest dissabte ha tingut lloc al RCDE Stadium l’anunciada Assemblea Extraordinària de la FCPE, amb la presència de més d’un centenar de socis representants de més de cinquanta penyes.

En el transcurs de l’acte, el nou president de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, el sr. Alfred Puig, ha començat presentant algunes de les diverses activitats que, amb motiu del 25è aniversari de la Federació, tindran lloc al llarg d’aquest any 2016.

El nou concurs de fotografia, un torneig de futbol, el lliurament d’insígnies d’or i argent a les diferents juntes que la FCPE ha tingut al llarg d’aquests 25 anys o la col·locació de la placa de la FCPE al RCDE Stadium són alguns dels actes exposats. A més, s’han presentat les noves samarretes d’atletisme de la FCPE per a la participació a diferents curses atlètiques, així com una bufanda commemorativa i un cupó de la ONCE que veurà la llum el proper dijous 3 de novembre. Però els acte no acaben aquí sinó que també engloben el llibre d’honor de la Federació, el llibre d’història d’aquests 25 anys de l’entitat, l’acte d’Homenatge a l’Afició, la XVII Gala de Penyes i el Seminari d’“Aficiones Unidas” que organitzarà la pròpia Federació.

Un cop exposats els actes del 25è aniversari de la FCPE, el sr. Anton Roig, president de la Penya Blanc-i-Blava de Reus i Comarca, ha explicat els detalls de l’Aplec de 2016, que recordem tindrà lloc el proper diumenge 12 de juny a la capital del Baix Camp.

I, per últim, s’ha fet saber que la celebració de l’Aplec de Penyes de 2017 tindrà lloc a la localitat penedesenca de Gelida.