Primera Assemblea Ordinària telemàtica

La Federació Catalana de penyes del RCD Espanyol de  Barcelona va celebrar l’assemblea general ordinària el passat dilluns  21 de desembre de 2020. Atesa la situació sanitària actual es va  desenvolupar de forma telemàtica, des de l’auditori del RCDE Stadium,  gràcies a les facilitats i ajuda tècnica del RCD Espanyol de Barcelona.

En el transcurs d’aquesta assemblea, es van aprovar entre altres  assumptes ordinaris, l’estat dels comptes de la FCPE i l’actualització  del protocol de penyes del RCD Espanyol. També es va aprovar la  condonació de la quota de la FCPE d’aquest any, com a mesura  extraordinària d’ajuda a les penyes per pal•liar els efectes econòmics  derivats de la Covid-19.

Així mateix, es va proclamar la penya Pericos del Berguedà com a  organitzadora del 30è Aplec de penyes del RCD Espanyol de Barcelona,  quan la situació de pandèmia en permeti la seva celebració, tal com  estava previst abans que la situació sanitària el va obligar a ajornar.

D’altra banda, seguint les indicacions del Departament de Justícia  de la Generalitat de Catalunya es va aprovar, per unanimitat de les  penyes presents, la pròrroga del mandat de la Junta Directiva actual,
per període d’un any, atesa la impossibilitat d’iniciar el procés  electoral. La presidenta, Araceli Pérez, va mostrar públicament el  ferm compromís de convocar el procés electoral, tan bon punt la  situació de pandèmia en permeti la seva celebració amb totes les  garanties necessàries.

Finalment, es va expressar el desig compartit que ben aviat puguem  recuperar la normalitat i així retrobar-nos tots per dur a terme els  diferents reptes i objectius de les penyes i sobretot ajudar al RCD  Espanyol.

Adjunt