Reconeixement a Marc Parra

Marc Parra, entrenador de futbol base femení de l’RCD Espanyol, va rebre un càlid reconeixement per part de l’Ajuntament de Montcada i Reixac, la seva ciutat natal. Parra va ser el tècnic de l’Infantil B que es va imposar en la passada edició de la Danone Nations Cup.

La Sala de Plens de la Casa de la Vila va ser l’escenari de l’homenatge a l’entrenador català. L’equip de Parra es va proclamar campió representant a Espanya el passat mes d’octubre a la final que es va disputar a l’RCDE Stadium.

L’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, va estar acompanyada pel regidor d’Esports, Salvador Serratosa, el president de la penya blanc-i-blava de Montcada i Reixac, Francisco Martínez, i l’adjunt a la coordinació del futbol femení de l’RCD Espanyol, Rubén Rodríguez. Durant els parlaments oficials, Campos va felicitar públicament a Marc Parra i va afegir que “aquest acte ens serveix també per reivindicar el paper de la dona i trencar amb els estereotips que diuen que el futbol és cosa de nois”. Després de la seva intervenció, l’alcaldessa va lliurar un obsequi institucional a Parra. La Penya blanc-i-blava també va voler sumar-se a l’homenatge i va lliurar un obsequi al tècnic.

Adjunt