Reunió Territorial a Berga

Reunió Territorial a BergaAquest dissabte 1 d’abril, la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol ha iniciat un seguit de reunions territorials de treball amb les seves agrupacions. Aquesta primera sessió s’ha realitzat a la localitat de Berga i hi han assistit dirigents de les penyes de la Catalunya Central i Andorra.

Han estat presents les ambaixades del Moianès, Centelles, Vic i Comarca, Bages, Roda de Ter, Navarcles, Andorra i Berguedà. A més dels membres de la F.C.P.E., encapçalats per la seva presidenta Araceli Pérez, també ha assistit per part del Club el Coordinador de Penyes, Jaume Martínez.

L’objectiu d’aquestes reunions de treball és conèixer, al seu propi territori, les inquietuds, problemàtiques i necessitats de les penyes per tal de resoldre-les.

Per part de la F.C.P.E. s’ha volgut transmetre la importància del moment institucional i social que viu el nostre Club i la destacadíssima tasca que desenvolupen les penyes, tant en el seu propi creixement com en el de la institució.

Tanmateix han volgut incidir, entre altres qüestions, en les xarxes socials i el seu ús, l’ajut de la Federació en aspectes burocràtics i de relació entre les penyes i el Club mitjançant la F.C.P.E., i la difusió massiva als seus socis de les comunicacions i promocions de les quals poden gaudir.

En definitiva, un matí de feina amb les penyes que desenvolupen una important tasca en defensa del R.C.D. Espanyol, i que la F.C.P.E. els vol agrair la seva impagable feina, i als amfitrions de la jornada, Pericos del Berguedà, l’organització del immillorable lloc de trobada a la seva capital.