Reunió Territorial a Montmeló

Aquest matí de dissabte 3 de març, la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol ha organitzat una nova edició de les Reunions Territorials. En aquest cas han estat les ambaixades de les comarques del Vallès Oriental, Vallès Occidental i Maresme les que s’han citat a la localitat de Montmeló, on el local social de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló ha fet de seu de la trobada.

Gairebé la totalitat de penyes de les tres comarques s’han aplegat per a fer arribar els seus suggeriments i inquietuds a la FCPE que, encapçalada per la presidenta Araceli Pérez, les ha escoltades i valorades. La reunió serveix també per a posar les penyes al corrent quant a burocràcia i fer que les ambaixades que geogràficament són a prop tinguin ocasió de conèixer-se i establir nexes. Tot per a potenciar la força de les penyes i fer més gran l’espanyolisme arreu.

Jaume Martínez, coordinador de penyes del RCD Espanyol, ha acompanyat també els assistents a l’acte, i ha respost com a club les qüestions plantejades pels penyistes.