Trobada institucional entre la FCPE i la Federación de Peñas del Castellón

Després de la trobada que la Federació Catalana de Penyes de l’Espanyol va mantenir  amb la Federación de Peñas del Castellón a principis de temporada, coincidint amb la visita del Castellón a la Ciutat Esportiva Dani Jarque i el seu particular homenatge a l’estàtua de Dani Jarque, el passat diumenge 3 de febrer la FCPE va voler retornar-los la visita amb el desplaçament fins a l’estadi de Castàlia.

Totes dues Federacions de Penyes van gaudir d’un dinar i una distesa conversa que va servir per intercanviar opinions. L’àpat es va completar amb la visita de Vicente Montesinos, president del CD Castellón, qui no va voler perdre l’ocasió de saludar els representants pericos.

Abans de començar el partit, que enfrontaria el CD Castelló i el RCD Espanyol B, i que acabaria amb victòria perica per 1 a 2, la FCPE va visitar la seu de la Federación de Peñas del Castellón, situada al mateix estadi de Castàlia, on es var fer lliurament d’un obsequi a la Federació amfitriona acompanyats d’Antonio Uceda, ex-jugador perico i responsable del filial blanc-i-blau.