Un Sant Jordi blanc-i-blau!

Sant Jordi és un dia molt especial per a tots, i, com no podia ser d’altra manera, els colors blanc-i-blaus hi van tenir molt a veure! A més, en el primer Sant Jordi post-pandèmia, es va viure tot amb una il·lusió desfermant.

Barcelona es va tenyir de blanc-i-blau gràcies a l’stand que el RCD Espanyol va tenir a les Rambles. Allà, entre signatures dels autors del llibre “Història del RCD Espanyol. 1900-2021”, també va estar representada la FCPE amb el seu president, Ton Roig, i el vicepresident Javier Arabia.

Un any més, a més, gràcies a la fidelitat i la participació inesgotable i persistent de les Penyes, dues localitats de Catalunya també van poder celebrar la Diada al costat de l’entitat.

La Penya Blanc-i-Blava de Sant Despí va ser durant tot el matí a la plaça del Mercat, al barri de Les Planes, on van vendre centenars de roses. Van rebre també la visita del president de la FCPE, així com de molts penyistes, no només de Sant Joan Despí, sinó de diversos municipis veïns.

Els Pericos de Montmeló van ser tot el dia a la plaça de la Vila de la localitat vallesana, tot venent roses i llibres, fins i tot la darrera novetat editorial blanc-i-blava. Van comptar amb la visita de l’alcalde de Montmeló. sr. Pere Rodríguez, que no va voler perdre’s l’oportunitat de saludar-los.

Com sempre, la FCPE i les Penyes van fer gala del seu compromís i el seu vincle amb el RCD Espanyol bolcant-se en una jornada tan especial com la del 23 d’abril.

Attachment