Una acció animal!

Aquest dissabte ha arrencat una de les campanyes més inspiradores d’aquesta temporada: “Els pericos no abandonen”. Promoguda per l’àrea social del club i encaixada dins de les accions Superlliga Solidària, aquesta acció té dos objectius principals: d’una banda, conscienciar la societat sobre l’abandonament animal i l’adopció i, de l’altra, arreplegar mantes, aliments, pinso… Els punts de recollida són les botigues oficials del RCD Espanyol (Stage Front Stadium, Ciutat Esportiva Dani Jarque i Balmes).

L’Stage Front Stadium va viure una jornada històrica. El RCD Espanyol es va convertir en el primer equip de LaLiga (Primera i Segona Divisió) a saltar al terreny de joc acompanyat per gossos. Unes imatges que demostren el compromís del club amb la societat i amb les causes solidàries.

Tots els col·lectius del club s’han implicat al màxim amb aquesta causa que ha estat el leitmotiv del partit entre el RCD Espanyol – Real Valladolid. Entre les diferents actuacions, la principal ha estat la sortida dels jugadors al terreny de joc acompanyats per gossos de protectores de l’àrea de Barcelona: Life 4 Pitbulls, Club de Kat i ProGolden Barcelona.

A més d’haver llançat una bufanda especial per acompanyar la iniciativa, el RCD Espanyol ha posat en marxa una promoció per fomentar la recollida d’aliments i material i, per tant, tota aquella persona que compri la bufanda i faci una manta i menjar en rebrà una entrada gratuïta per al partit RCD Espanyol – Eibar. Les entrades es lliuraran als diferents punts de donació. En cas que s’esgotin, es prendrà nota d’un correu electrònic de contacte i s’enviarà l’entrada en format digital. Els Voluntaris RCDE s’encarregaran de la recollida d’aliments i de material.

La Penya Perica Happy Animals va organitzar un recapte de material i aliments per a les protectores a la Fan Zone prèvia de l’Espanyol-Valladolid. Va ser tot un èxit!

Els periquitos no abandonen!

Adjunts