#120RCDE

Com molt bé sabeu, el pròxim dimecres, 28 d’Octubre, el RCD Espanyol de Barcelona està de celebració, fa 120 anys! No només es tracta d’una xifra important i rodona sinó d’un gran orgull de pertinença, records plens de sentiment, un símbol de la resistència d’aquest gran club, de la nostra gent i de la nostra història, que dia a dia i de generació en generació, entre tots, anem fent més i més gran; allò que tots coneixem com “La força d’un Sentiment”.

Malauradament, la situació sanitària que desgraciadament vivim fa que la celebració no sigui com la què a tots ens agradaria i menys com l’ havíem imaginat.

Davant d’aquesta situació i respectant totes les mesures establertes per les autoritats competents, enguany no podrem dur a terme la tradicional ofrena de flors conjunta davant del monument a l’afició, però des de la FCPE volem animar-vos i encoratjar-vos a lluir amb més orgull que mai els colors blanc-i-blaus. Omplim els nostres balcons de color blanc-i-blau, penjant la nostra bandera i us convidem a tots fer la tradicional ofrena de forma virtual a les xarxes socials, compartint fotografies mostrant el nostre orgull perico de 120 anys amb les etiquetes #120RCDE #FCPE #RCDE.

Des de la FCPE volem animar-vos a participar activament en les diferents iniciatives que tant des del club com des d’aquesta pròpia Federació us proposem, pels que han estat, pels que estan i pels que estaran.

Per molts anys, Visca l’Espanyol!

Junta Directiva FCPE

Adjunt