19ª Gala de Penyes… espanyolisme en estat pur!

Avui ha estat un dels dies més destacats en l’agenda del món social perico. Una de les jornades anuals esperades amb més entusiasme. Aquest diumenge s’ha celebrat la 19a Gala de Penyes que ha organitzat la Federació Catalana de Penyes de l’Espanyol a la majestuosa Sala President de l’RCDE Stadium, l’escenari que ha acollit una vetllada plena de simbolisme i emotivitat.

Més de 300 penyistes han assistit a la Gala i una vuitantena de Penyes han estat representades, acompanyats pel vicepresident del club, Carlos García Pont, el conseller i adjunt a la Direcció General Corporativa, Mao Ye, els ex-jugadors i ambaixadors socials, Rafa Marañón, Diego Orejuela, Iñaki Pérez de Arrilucea i Joan Josep Bertomeu i el president de la Fundació del club, Antoni Fernàndez Teixidó.

L’acte ha tingut diversos moments d’alta intensitat emocional. Especialment emotiu ha estat l’aplaudiment que, tots els presents de manera conjunta i unànime, li han dedicat a Jordi Puyaltó quan la FCPE li ha lliurat el guardó honorífic. Gratitud i homenatge en record de l’ex-conseller i historiador del club.

A més a més, el professor i cèlebre seguidor perico, José María Gay de Liébana, ha rebut la insígnia de plata. Mentre que Rafa Marañón ha estat distingit amb la insígnia d’or. Dos premis que també han aixecat els aplaudiments i l’admiració de tots el assistents. També cal destacar els agraïments i les distincions que han rebut les ex-futbolistes del club i que recentment han impulsat l’equip format per veteranes de l’entitat.

El món social perico ha volgut tenir els següents reconeixements:

  • Millor jugador de la temporada 2018-2019: Marc Roca
  • Millor jugadora de la temporada 2019-2020: Eli del Estal
  • Jugador revelació: Adri Pedrosa
  • Futbol Base: Nico Melamed
  • Veterans: Moisés Hurtado
  • Promoció i difusió de les Penyes: Diari La Grada
  • Guardó Honorífic: Jordi Puyaltó

Després de lliurar obsequis per a totes les ambaixades periques i de fer entrega dels premis i distincions, la 19a Gala de Penyes s’ha tancat amb un discurs de la presidenta de la FCPE, Araceli Pérez, acompanyada per tots els companys i per totes les companyes de Junta i, també el parlament del vicepresident del RCD Espanyol Carlos García Pont.

Un any més, el món social ha gaudit d’una jornada entranyable al Temple blanc-i-blau.

Podeu veure el vídeo d’EspanyolTV i totes les fotografies a la web oficial del RCD Espanyol.

Adjunt