Arriba el 3r Concurs Fotogràfic 'El teu estiu en blanc-i-blau'!

Logo FCPELa Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol organitza el 3r Concurs Fotogràfic “EL TEU ESTIU EN BLANC-I-BLAU”, en el qual tots els pericos poden participar i enviar fotografies sobre com viuen i gaudeixen de l’estiu 2015, en clau blanc i blava.

PERÍODE: del 6 de juliol al 6 de setembre de 2015.
PARTICIPANTS: socis i aficionats del RCD Espanyol.
MITJÀ: fotografia digital.
ENVIAMENT DE LES FOTOGRAFIES: per correu electrònic a fotofcpe@hotmail.com
REQUISITS: Les fotografies participants han de fer referència a aquest estiu 2015, siguin al destí de vacances o al lloc de residència, i on apareguin persones, paisatges, llocs, monuments, etc… amb distintius del RCD Espanyol. Es valorarà l’originalitat i simpatia de les fotografies.
S’haurà de facilitar les següents dades:
– Nom i cognoms:
– Localitat de residència:
– Telèfon i correu electrònic de contacte:
– Ets soci del RCD Espanyol?:
JURAT: Comissió concurs de fotografia “El teu estiu en blanc-i-blau”
DATA DE DECISIÓ DELS PREMIATS: 10 de setembre del 2015.
PREMIS: 1r Premi: 1 càmera fotogràfica, 2 tribunes Estadi RCDE per un partit i 1 lot de productes RCDE. 2n Premi: 2 tribunes Estadi RCDE per un partit i 1 lot de productes RCDE. 3r Premi: 2 tribunes Estadi RCDE per un partit.
NOTA: Els participants accepten les condicions del concurs i autoritzen la difusió de les seves fotografies. Cada participant podrà un màxim de dos fotografies. La setmana següent a la finalització del concurs totes les fotografies seran exposades a les oficines de la Federació de Penyes. S’informarà als guanyadors a través de la F.C.P.E. i els mitjans de comunicació.

Qualsevol dubte sobre el concurs el poden adreçar al correu electrònic: fotofcpe@hotmail.com