La FCPE, al XII Congreso Nacional de Peñas

IMG_20150627_130139Aquest cap de setmana passat, una delegació de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol ha representat a l’espanyolisme en la XII Congreso Nacional de Peñas de Fútbol que s’ha celebrat a la localitat alacantina d’Elx.

Des de divendres 26 fins a diumenge 28, la FCPE va conviure amb d’altres gairebé 30 federacions de penyes de clubs d’arreu d’Espanya sota un lema ben clar “¡El fútbol nos une!” Parlaments, reunions, visita a la ciutat, dinars de germanor o una visita a l’estadi Martínez Valero són algunes de les activitats de les quals els més de 600 assistents han pogut gaudir durant aquests tres dies. Totes les federacions assistents vam signar, a més, un document de suport a l’afició de l’Elche CF en aquests moments tan durs que estan patint. Va ser un congrés de molta feina, en el qual Alberto Ariza, president de la FCPE, es va reunir amb representants de la LFP i es van celebrar reunions importants per a tractar temes de seguretat.

Des d’aquestes línies volem felicitar a AFEPE i en especial a la Federación de Peñas del Elche CF per l’excel·lent congrés que han organitzat, que de ben segur ha estat molt enriquidor per a totes les federacions assistents, així com pel magnífic tracte que hem rebut de part seva per a qualsevol cosa que hem necessitat.