Arriba la Jornada Blanc-i-Blava de la PE Madrid

Un any més, els socis de la Penya Espanyolista de Madrid han votat per elegir el guardonat amb el premi “El Oso y el Madroño” de la temporada 2017-2018. L’escollit ha estat el porter Diego López. Les seves qualitats humanes, el seu compromís amb el club, el seu treball i la seva humilitat l’han fet creditor del guardó.

“El Oso y el Madroño” és un premi amb solera en el món penyístic perico. Són ja quinze anys lliurant-lo a pericos com Raúl Tamudo, Josep Manel Casanova, Mauricio Pochettino, Tommy N’Kono o David López.

La Penya Espanyolista de Madrid organitza, amb motiu de la visita de l’equip per enfrontar-se al Getafe (dissabte a les 18.30h), el lliurament del premi divendres a les 20.15h a l’hotel de concentració de l’equip blanc-i-blau i un tradicional ‘cocido madrileño’ dissabte a les 13.30h al restaurant Hylogui. El preu del ‘cocido madrileño’ és de 20€ per als socis d’aquesta ambaixada perica i de 30€ per als no socis.

Per a més informació i reserves, poden contactar amb els membres de la penya enviant un correu electrònic a penyaespanyolistamadrid@yahoo.es.