Autocars gratuïts per a Villarreal

El proper dijous 27 d’abril a les 19.300h tindrà lloc el Villarreal CF – RCD Espanyol, partit corresponent a la jornada 31 de LaLiga, a l’Estadi de La Ceràmica. El Club i la FCPE posen en marxa una iniciativa organitzant autocars per a l’afició per a aquest partit. Consistirà en un pack per a socis de desplaçament gratuït amb autocar i entrada a 22,50€ a la zona visitant de l’Estadi de La Ceràmica.

Cada soci pot retirar un tiquet per 22,50€ per al mateix titular del carnet a la zona visitant. Número d’entrades limitat (Sector afició visitant: 516 entrades). Només es podrà comprar una entrada per carnet i sent única i exclusivament per al titular, no pot anar destinada a una altra persona. Se sol·licitarà el DNI a l’accés a l’Estadi.

 

Reserva el teu pack de desplaçament i entrada

La venda del pack d’autocar més entrada es farà única i exclusivament a través d’aquest enllaç  des d’aquest dissabte a les 10h i fins dimarts 25 d´abril a les 14h. Un cop finalitzi el període de venda, s’enviarà/n la/les entrada/es + número autocar per correu electrònic al soci que va realitzar la compra. En cas de formar part d’una compra conjunta, només rebrà les entrades la persona que va fer la compra.

Al punt de trobada tindran un llistat per certificar les compres realitzades per web dels socis.

Els autocars sortiran dijous 27 d’abril des de l’RCDE STADIUM (Accés Pàrquing P1 – Gol Prat) a les 14.00 hores.

 

Venda només de l’entrada

Les entrades es podran adquirir a través d’aquest enllaçfins dimarts 25 d’abril a les 14.00h. Recordem que l’entrada anirà a nom del soci i no podrà canviar-se (venda fins a esgotar existències)

Important: S’enviarà/n la/es entrada/es per correu electrònic al soci que va realitzar la compra una vegada finalitzi el període de venda, és a dir, a partir de dimarts 25 d’abril a les 14h. En cas de formar part d’una compra conjunta, només rebrà les entrades la persona que va realitzar-la.

 

CONDICIONS GENERALS:

Només es permetrà la venda d’una entrada per soci, que haurà de facilitar nom, DNI i número de soci. Els tiquets són personals i intransferibles.

Les condicions d’obligat compliment en la venda d’aquestes entrades són les següents:

  • Es vendran entrades a aficionats del RCD Espanyol de Barcelona que no pertanyin a grups ultres ni hagin participat amb anterioritat en actes violents ni es trobin sancionats.
  • Cada entrada és de caràcter nominal, personal i intransferible. En els torns d’accés a l’estadi, s’exigirà la presentació del DNI juntament amb l’entrada i haurà de coincidir el nom i cognoms de la persona de tots dos documents.
  • Els menors de sis anys també han d’adquirir entrada de pagament.
  • No es permetrà accedir a l’estadi amb simbologia de cap grup ultra o emblemes, llegendes o lemes polítics, racistes, xenòfobs o que incitin a la violència o denigrin a les persones o entitats.
  • No es permetrà accedir a l’estadi objectes específicament prohibits per la Llei de l’Esport. Així mateix, no es permetrà introduir a l’estadi pancartes o banderes amb pal (qualsevol que sigui la seva dimensió o el seu material).
  • El RCD Espanyol de Barcelona informarà a tots els seus aficionats d’aquestes mesures d’obligat compliment.
  • Totes aquestes mesures van encaminades únicament i exclusivament a evitar que persones o grups violents puguin infiltrar-se entre els aficionats del RCD Espanyol de Barcelona que es desplacin.

Adjunt