Cap de setmana ple d’activitat penyística!

Després de molt de temps, marcat per la pandèmia de la COVID-19, les Penyes blanc-i-blaves ja comencen a recuperar la normalitat. Un clar exemple ha estat el seguit d’activitats socials que s’han dut a terme aquest cap de setmana, seguint sempre les indicacions sanitàries.

Divendres, la Penya Juvenil Espanyolista 1991, en el marc del seu 30è aniversari, va retre homenatge a les diverses juntes directives que han estat al front de la penya al llarg d’aquestes tres dècades.

D’altra banda, dissabte, la PBB de Sant Joan Despí va realitzar el Tour RCDE a l’Estadi. Més de 30 penyistes van poder gaudir i rememorar la història del Club de la mà de la Fundació.

A més a més, els Pericos de Sant Sadurní van celebrar el seu 10è aniversari acompanyats pel Conseller, Rafa Marañón, l’ambaixador, Toni Blanch, el director de l’Àrea Social, Alberto Ariza, el vicepresident de la FCPE, Anton Roig, el seu mateix president, Pere Joan Olivella, i representació de les penyes de Vilafranca, Berguedà, Riudecanyes, Torredembarra i Reus.

Finalment, la penya Alternatius RCDE va fer la seva presentació oficial amb un dinar de germanor on van estar presents els ambaixadors, Iñaki Pérez de Arrilucea i Raúl Longhi, la presidenta de la FCPE, Araceli Pérez, i el mateix president de l’ambaixada perica, Xavi Lozano.

És un orgull per al RCD Espanyol veure com el món social i penyístic torna poc a poc a la normalitat. No ha estat un camí gens fàcil al llarg d’aquests mesos de pandèmia, però la fidelitat, passió i sentiment de les penyes són extraordinaris.

Adjunts