La Penya Mèdica Perica entra en escena al RCDE Stadium

Ahir, dijous 30 d’octubre, a l’Auditori Juan Segura Palomares del RCDE Stadium, la Penya Mèdica Perica va celebrar el primer acte després de la seva presentació, ara fa tan sols uns mesos.

Durant l’esdeveniment, els ponents van presentar el programa d’actes i els objectius que tenen des de la penya, que es mostra totalment oberta i a disposició tant del club com de la resta de penyes. Narcís Amigó, metge dels Serveis Mèdics del RCD Espanyol, i Antoni Bulbena, catedràtic de Psiquiatria de la UAB, a més de president de la penya amfitriona, van ser els encarregats de conduir l’acte, iniciat pel coordinador de penyes Jaume Martínez.

Després de les presentacions, l’acte va acabar amb un col·loqui protagonitzat també pels doctors Antoni Arumí, Mª Dolores García Planas i Ramon Carreras. Tots els assistents a l’acte van poder dir-hi la seva, entre els quals, a més de membres de la penya, també van assistir representants de la FCPE, de la Fundació Privada del RCD Espanyol, ex jugadors com Toni Blanc i Raúl Longhi, ambaixadors com Dolors Ribalta, Iñaki Pérez de Arrilucea i Rafa Marañón, l’entrenador del Primer Equip Femení Rubén Casado, així com Hugo Blanco i Domingo Catoira, representants de l’Àrea d’Identitat i de la Secretaria Tècnica del club, respectivament.

Araceli Pérez, presidenta de la FCPE, va concloure la vetllada amb paraules d’agraïment i encoratjadores vers la Penya Mèdica Perica.

Adjunts