Comunicat de la FCPE

Des de la Federació Catalana de Penyes de l’Espanyol volem mostrar el nostre malestar pels reiterats horaris nocturns i intersetmanals que estem patint en aquest inici de LaLiga Hypermotion 23/24.

Ens consta que aquest malestar ha estat expressat també pel club. Entenem l’amplitud d’horaris i el funcionament i les eleccions dels partits que fan els operadors televisius, però volem insistir en fer una crida a la racionalitat i pensar en els aficionats, autèntic motor del color i l’animació dels estadis, un punt en què LaLiga posa èmfasi de manera especial.

Pensant en els diferents col•lectius escolars, els més afectats pels horaris nocturns, no ens sembla normal que els nens i les nenes passin més d’un mes sense poder veure el seu equip, a casa o fora, per disputar-se partits en horaris nocturns. No ens sembla raonable, tampoc, que enllacem des del 9 de setembre fins al proper 3 de novembre (10 jornades consecutives) en què el nostre equip només haurà disputat un partit a casa i un altre, previst pel 28 d’octubre a Gijón, a horari de tarda. Els altres vuit, tant a casa com a fora, en horari nocturn

Nens, famílies i penyes són els més afectats per unes decisions desproporcionades que fan molt complicat acudir a l’Estadi en els partits com a local o fer desplaçaments, cosa que tots entenem que projecta una imatge molt positiva del nostre futbol.

Fem una crida a Laliga i als operadors televisius perquè reconsiderin que els processos de selecció d’horaris dels diferents partits de cada jornada siguin més equànims per fomentar l’assistència dels aficionats als recintes esportius