El 31è Aplec de Penyes, ajornat

El passat dijous 11 de maig,  a les 20h a l’Auditori Juan Segura Palomares de l’RCDE Stadium, la FCPE va celebrar una Assemblea Extraordinària. En aquesta trobada, entre altres punts de l’ordre del dia, es va comunicar la decisió d’ajornar el 31è Aplec de Penyes del RCD Espanyol, organitzat per la Penya Pericos de Tarragona, i que estava previst per al proper diumenge 11 de juny.

Aquesta decisió ve presa amb entesa de la Penya Pericos de Tarragona, la FCPE i el RCD Espanyol, degut a la delicada situació esportiva que viu el club.

Des d’aquestes línies volem donar tot el nostre suport a la Penya Pericos de Tarragona, que fa més d’un any que treballa amb tota dedicació per a la celebració del 31è Aplec de Penyes.

Estem segurs que properament trobarem una data adient per a la celebració d’aquest esdeveniment, amb l’objectiu d’aconseguir l’èxit que es mereix.

De la mateixa manera, es va informar que el 32è Aplec de Penyes del RCD Espanyol, que se celebrarà el 2024, serà organitzat per la Penya Blanc-i-Blava de Castellbell i el Vilar.