Els Pericos de Montmeló, a la 14ª Fira d’Entitats de Montmeló

El passat dissabte 8 de juny, la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló va participar a la 14ª Fira del Comerç i d’Entitats de Montmeló. Des de les 10h fins a les 21h, va tenir muntada una parada a la Plaça de la Quintana, on moltes persones van acudir per cercar tota mena d’informació sobre la penya. També van tenir a la seva disposició la bufanda de la penya, pins, clauers, pòsters… Tot això, sota una carpa que lluïa el nom de l’ambaixada vallesana.

Enguany, i com a novetat, la carpa feia un repàs a la història de la literatura blanc-i-blava. A la parada podies trobar absolutament tots els llibres de temàtica perica que s’han editat fins a l’actualitat, des d’aquells antics “Historia del RCD Español” de 1941 fins al darrer, “Històries en blanc-i-blau 3”, editat el passat Sant Jordi, tot passant per exemplars de “Ídolos del deporte” i de les diverses revistes que ha tingut el club: “RCD Español”, “RCDE” o “PericoMatx”.

A més, les parets estaven decorades amb tot un assortit de bufandes periques. Diversos models commemoratius (Copa del Rei del 2006, UEFA Cup de 2007, inauguració del RCDE Stadium), bufandes de ras, secció penyes (amb exemplars de la PBB Poblenou, La Garriga, Juvenil, FCPE…)

Després de tota una jornada de promoció de l’entitat, des de la junta de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló valoren molt positivament la jornada, en la qual van poder compartir carrer i també vivències futbolístiques amb molts montmelonins i montmelonines.

Adjunt