Èxit de la 10ª Cigronada dels Pericos de Vilassar

Aquest diumenge s’ha celebrat la 10a edició de la Cigronada Perica, organitzada per la Penya Pericos de Vilassar en col·laboració amb el Bar Pinotxo del mercat de la Boqueria de Barcelona.

Més de 200 persones no s’han volgut perdre aquesta celebració i, entre elles, has assistit membres de les penyes amigues de Premià, Vilafranca, Reus, Riudecanyes, Vandellós, Sant Andreu de Palomar, Pericos Poblenou, Sabadell, Olost, Castelldefels, L’Escullera, Montmeló, La Garriga, Bages, Navarcles, Mataró, Argentona, Mora la Nova, Gar-Rafeques, Incansables, Igualada, La Roca…

A més, convidats de luxe com l’entrenador del primer equip blanc-i-blau Joan Francesc Ferrer Sicília ‘Rubi’, els expresidents Daniel Sánchez Llibre i Joan Collet i l’exvicepresident José Luis Perelló han gaudit de la tradicional cigronada. D’altra banda, representant a la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, ha assistit Salvador Fosas. Tots ells, encapçalats pel president d’aquesta ambaixada perica, Lluís Font.

Els membres de la Penya Pericos de Vilassar han lliurat el seu ‘cigró de plata’ a l’entrenador perico, Rubi, fill de la vila de Vilassar, a Daniel Sánchez Llibre i a Jordi Asín, en representació del Bar Pinotxo.

D’altra banda, Rubi s’ha mostrat encantat amb el reconeixement que ha rebut aquest matí i ha assegurat que “he vingut caminant els 200 metres que hi ha des de casa meva. La veritat és que, com tots els que estem molt vinculats a un poble, m’ha fet molta il·lusió. Hi ha molta gent que està contenta per la meva feina. És un dia per compartir-ho amb els meus veïns”.