Èxit de la 20ª Gala de Penyes del RCD Espanyol!

El RCDE Stadium va ser l’escenari de la 20a edició de la Gala de Penyes del RCD Espanyol. Més de 300 pericos es van reunir el passat dissabte 26 de novembre de 2022 per celebrar un esdeveniment ple d’espanyolisme i de grans moments, amb premiats de primer nivell i il·lusió per continuar avançant. Molta emoció entre els assistents que tenien ganes de repassar tot el que va passar aquest últim any al món de les penyes, el teixit social del club la tasca del qual és imprescindible.

El CEO del club, Mao Ye Wu, va encapçalar la representació del RCD Espanyol en una gala en què van estar presents moltes personalitats del món periquito.

Durant el transcurs de la gala es va fer entrega dels guardons de la darrera temporada escollits mitjançant les votacions de les nostres ambaixades periques:

  • Millor jugador: Sergi Darder
  • Millor jugadora: Adriana Martín
  • Jugador revelació: Simo Keddari
  • Futbol base: Juvenil A
  • Veterans: Toni Blanch
  • Difusió espanyolista: Javier de Haro
  • Premi especial: Penya Happy Animals

A més, i com a novetat d’aquest any, i estrenant nou format de la Gala, la FCPE ha guardonat les penyes que han celebrat la darrera temporada els seus 25 i 50 anys d’activisme amb la insígnia de Plata i d’Or de la FCPE. En ser la primera edició en què es premia d’aquesta forma amb les insígnies de Plata i Or, la penyes amb més de 25 anys i amb més de 50 anys d’antiguitat també van rebre les seves corresponents insígnies.

L’acte va comptar amb les actuacions d’en Pepo Guardiola, amb una extens sorteig d’obsequis, entre els quals fins i tot es trobava un Diamant oficial del RCD Espanyol i va concloure, a més de l’obsequi que va voler atorgar la Penya Juvenil a la junta de la FCPE, també amb el lliurament d’una insígnia d’argent de la FCPE a David Bley, presentador de l’acte i speaker del club.

Podeu veure una extensa galeria fotogràfica de l’acte aquí, a més del vídeo resum aquí.

Adjunt