Els Pericos de Montmeló han fet 15 anys!

La Penya Espanyolista Pericos de Montmeló va celebrar ahir, diumenge 27 de novembre de 2022, el seu 15è aniversari al restaurant Montbell de Vallromanes entre una cinquantena de pericos.

Per part del RCD Espanyol, van assistir a l’acte el conseller Rafa Marañón, el director de l’Àrea Social, Alberto Ariza, i el coordinador de les penyes blanc-i-blaves, Jaume Martínez. També hi va assistir l’exjugador perico Miguel Ángel Ochoa, profundament emocionat per l’homenatge rebut per la nostra penya. La Federació Catalana de Penyes va estar representada per Pere Joan Olivella i per part de l’Ajuntament de Montmeló no es van perdre l’acte l’alcalde del municipi, Pere Rodríguez, i Alfonso Giménez, regidor d’esports. Finalment, entre tots els assistents, hi va haver una nutrida representació de la Penya Blanc-i-Blava de la Garriga.

Va ser un acte senzill i familiar per a commemorar els 15 anys de la penya. Un dinar, uns sortejos de material blanc-i-blau i uns discursos que van deixar clar que l’espanyolisme a Montmeló és ben viu!

Adjunt