Èxit de la 20a Mongetada d'Argentona

20ª Mongetada d'ArgentonaDiumenge passat es va celebrar la tradicional Mongetada d’Argentona, la 20a edició en aquesta ocasió, amb l’assistència d’unes 200 persones. Entre elles, Carlos García Pont, vicepresident del club blanc-i-blau; Joan Collet, expresident de l’Espanyol; Alfred Puig, president de la Federació Catalana de Penyes del RCDE; Pep Plaza, reconegut actor perico; i Jaume Lladó, president de la Penya Espanyolista d’Argentona, encapçalant la comitiva. D’altra banda, també van assistir Eudald Calvo, alcalde de la localitat, i Gabriel Rufián, portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats.

Després d’esmorzar, va tenir lloc el lliurament de premis, els protagonistes dels quals van ser l’exjugador Pedro Nieto, la periodista M.Carmen Juárez, el polític Gabriel Rufián, Chen Yansheng, president del RCD Espanyol el premi del qual va recollir el vicepresident de l’entitat, Carlos García Pont, i Carles Canut, que va rebre el XIV Memorial Domingo Lladó.

Una jornada de gran ambient perico en què els assistents es van mostrar il·lusionats davant d’una nova etapa blanc-i-blava.