Èxit de la Festa Nadalenca del RCD Espanyol

Joan Collet, donant suport a la FCPECom ja és traidició, la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol ha volgut posar el seu granet de sorra i col·laborar així en la Festa Nadalenca del RCD Espanyol, que enguany es va organitzar ahir, dissabte 19 de desembre.

En un matí fred i humit, centenars de nens i nens, pericos i periques, es van aplegar als voltants del Power8 Stadium per gaudir de la festa més perica del Nadal: van poder fer cagar el Tió, van gaudir de diversos inflables, van fotografiar-se amb el Perico… A més, a més, la FCPE va col·laborar-hi amb diverses activitats: desenes i desenes de nens van pintar-se la cara amb els colors blanc-i-blaus en una de les dues nostres carpes; en l’altra es va repartir gairebé un miler de globus que els més menuts (i d’altres que no ho eren tant!) lluien amb honor i un somriure al rostre. Però això no és tot, sinó que encara quedava el IV Concurs de Dibuix de la FCPE, que enguany tenia com a tema central ‘El Nadal i l’Espanyol’.

El matí d’ahir va ser una jornada inoblidable que, per tancar de forma rodona, va acabar amb la victòria del RCD Espanyol davant Las Palmas.

-Vídeo d’EspanyolTV