Neix la Penya Don Perico de La Mancha

EscutdonpericodelamanchaSembla que l’il·lusionant nou projecte que s’atansa per al RCD Espanyol anima els aficionats a crear noves penyes. Si fa tan sols uns dies anunciàvem la de Santa Perpètua o la de Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant, ara acaba de néixer la Penya Don Perico de La Mancha.

En la localitat de Mota del Cuervo (Conca), coneguda com “El Balcó de la Manxa”, s’acaba de crear la primera penya perica castellano-manxega que serà presidida per Pedro Cano Zarco. Per a comunicar-se amb ells, el seu correu electrònic és pcanozar@gmail.com.

La Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol dóna la benvinguda a la nova ambaixada de Mota del Cuervo i els desitja molts èxits perquè puguin fomentar l’espanyolisme a terres castellano-manxegues.

**************

Parece que el ilusionante nuevo proyecto que se avecina para el RCD Espanyol anima a los aficionados a crear nuevas peñas. Si hace unos días anunciábamos las de Santa Perpètua o la de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, ahora acaba de nacer la Peña Don Perico de La Mancha.

En la localidad conquense de Mota del Cuervo, conocida como “El Balcón de la Mancha”, se acaba de crear la primera peña perica castellano-manchega que estará presidida por Pedro Cano Zarco y su correo electrónico, para poder comunicarse con ellos es: pcanozar@gmail.com

La Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol da su bienvenida a la nueva embajada perica de Mota del Cuervo y le desea muchos de éxitos, para que puedan fomentar el espanyolismo por tierras castellano-manchegas.