Èxit en el 10è aniversari dels Pericos de Montmeló

Per a commemorar la el X aniversari de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló, l’entitat va organitzar un dinar el passat diumenge 22 d’octubre.

Va ser al Restaurant Mont-Bell de Vallromanes on a les 14h va començar l’acte amb un còctel de benvinguda. Els assistents anaven arribant, i l’ambient va anar agafant caliu fins que, a les 14:30h, l’himne del RCD Espanyol va donar pas al secretari, Daniel Pérez, que va donar la benvinguda a tots els assistents, mentre entrava la delegació formada pel president de la penya i els representants de la FCPE, Veterans, RCDE i Ajuntament de Montmeló.

El dinar va transcórrer amb total normalitat, degustant els exquisits plats que se servien, i tot rient amb els tocs d’humor provinents de cada taula. I, entre el pica-pica inicial i el plat principal, vam projectar un simpàtic vídeo en el qual diversos espanyolistes d’arreu felicitaven a la penya pel seu desè aniversari.

Un cop el dinar va ser servit, i els assistents acabaven de menjar el pastís commemoratiu i de prendre el cafè, va arribar l’hora dels sortejos, com no podia faltar. Obsequis gentilesa del RCD Espanyol i d’Aigua del Montseny que van quedar ben repartits entre els assistents.

Tot seguit, i ja per a clausurar l’acte, va arribar l’hora dels parlaments. El president de la penya, en Jaime Pérez, va obrir el torn. I el van seguir l’araceli Pérez, presidenta de la FCPE; Iñaki Pérez de Arrilucea com a representant dels Veterans; Ramón Robert, Conseller Delegat del RCD Espanyol; i, per acabar, Antoni Guil, alcalde de Montmeló.

El dinar va acabar pels volts de les 17h, amb un gran aplaudiment per a tots, i amb el secretari Daniel Pérez desitjant poder reunir-nos tots de nou al cap de cinc anys per a poder celebrar altre cop la llarga vida de la penya.

Des de la junta de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló no volen acabar sense agrair immensament l’assistència de tots els nostres socis i acompanyants; de les penyes de La Garriga, Granollers, Parets-Lliçà, Montcada, Incansables, Vilassar i PericosAmbWebs, per acompanyar-nos en una data tan assenyalada; d’Araceli Pérez, presidenta de la FCPE; d’Alberto Ariza, Director de l’Àrea Social del RCDE; del Jaume Martínez, coordinador de penyes; d’Iñaki Pérez de Arrilucea, ex-jugador espanyolista de finals de 1980; de Ramon Robert, Conseller Delegat del RCDE; i d’Antoni Guil, alcalde de Montmeló.