Per un RCDE Stadium blanc-i-blau

Coneixedors de la voluntat dels milers de pericos i periques que representem de preservar i garantir la pau social al nostre club i la no utilització política del mateix, tots els agents socials sotasignats manifestem que:

1. Vivim amb preocupació la possibilitat que el conflicte polític existent es reprodueixi en d’altres àmbits de la vida pública de Catalunya i, en concret, en l’àmbit social del nostre estimat RCD Espanyol de Barcelona.
2. Treballarem conjuntament i sense descans fent costat al nostre club per tal d’evitar que aquesta situació de divisió pública també arribi al RCDE Stadium, el lloc de trobada de tots els qui sentim en blanc-i-blau. Som conscients, com el propi club, que serà una feina complexa i contínua però junts ens en sortirem.
3. Respectem la diversitat d’ideologies que hi ha en la nostra societat però, alhora, expressem que compartim la voluntat que aquestes no serveixin mai per enfrontar a socis i aficionats pericos i periques.
4. Acordem promoure l’animació al nostre Estadi, i allí on jugui el nostre Espanyol, mitjançant només els colors blanc-i-blaus, els que ens uneixen a tots. En aquest sentit, animem a tots els nostres consocis a sumar-se a aquesta voluntat tot donant suport al nostre equip amb ensenyes només blanc-i-blaves i sense connotacions ni lectures polítiques.

Sempre a favor de la unitat de la nostra afició, de la difusió del sentiment perico i d’un RCDE Stadium tenyit dels colors blanc-i-blaus, aquells que ens identifiquen a tots sense excepció.

Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol (FCPE)
Grada Canito
Curva RCDE
Penya Espanyolista Juvenil 1991
Col·lectiu Blanc-i-blau Roger de Llúria
Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l’Espanyol (APMAE)