Gran ambient al desplaçament de la PBB St. Feliu de Llobregat

La Penya Blanc-i-Blava de Sant Feliu de Llobregat va organitzar un desplaçament a València el cap de setmana passat. Un autocar ple amb més de 50 pericos va desembarcar a la capital valenciana dissabte 12 de març per a assistir, com a primera activitat del cap de setmana, al Levante-Espanyol que es disputaria al remodelat Estadi Ciutat de València.

Els pericos de Sant Feliu de Llobregat van coincidir a la graderia amb representants de les penyes Pericos Levante, Pericos del Sur, Castellbell i el Vilar, Reus i Comarca, Periquitos de Riudecanyes, Sant Adrià, Juvenil, Runners i Incansables. Tots ells van poder cantar el primer gol perico. Tot i això, es van haver de conformar amb un empat, ja que el resultat final va ser d’1-1.

Amb un punt sota l’ala, els pericos de Sant Feliu van poder seguir gaudint de València i l’ambient faller del cap de setmana. L’endemà, ja diumenge 13, van anar fins a El Palmar, on van fer també un passeig en barca per l’Albufera.

Un gran cap de setmana que, tot i no haver pogut posar la cirereta dels tres punts, va regnar amb un gran ambient de germanor.

Adjunts