Guanyadors del IV Concurs Literari de la FCPE

La Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol va organitzar recentment el 4t Concurs Literari “El teu relat en blanc-i-blau”, en el qual, en l’edició d’enguany, s’hi podia participar en dues modalitat.

Després de la molta feina de deliberació que ha tingut el jurat, a continuació detallem els noms dels guanyadors del concurs.

En la modalitat de Poemes Breus

  • Guanyador: @jaupema, amb la seqüència de poemes “(1) Espanyol, si veus dificultat, No et preocupis, Saps que van derrotar el drac, Amb escut i llança. #FCPEStJordi17” / “(2) Esforça’t i avança Car el premi és per als murris, Amb paciència i constància, Arribaràs del futbol a la honrança. #FCPEStJordi17”

En la modalitat de Relats

  • Categoria Infantil (fins a 10 anys): Martín Parra García, amb “Històries del RCDE per tot el món”
  • Categoria Juvenil (d’11 a 16 anys): Jordi Pineda Segura, amb “Tu t’ho perds”
  • Categoria Adult (a partir de 17 anys): Isaura Valle Olivé, amb “90 minuts no pot durar l’amor”

Des de la FCPE volem donar l’enhorabona als guanyadors i mostrar el nostre agraïment a tots els participants del certamen, així com als membres del jurat i a tots els qui han fet possible aquesta quart edició del concurs.

Un cop començada la propera temporada, s’organitzarà l’acte de lliurament de premis i es posarà a disposició del públic el llibre commemoratiu que recollirà tots els relats i els poemes que han participat d’aquesta quarta edició del concurs.