La FCPE, al XIV Congreso Nacional de Peñas a Granada

Aquest cap de setmana passat, la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol ha representat a l’espanyolisme en el XIV Congreso Nacional de Peñas de Fútbol que s’ha celebrat a la localitat andalusa de Granada.

Des de divendres 23 fins a diumenge 25, la FCPE va conviure amb d’altres 33 federacions de penyes de clubs d’arreu d’Espanya. Parlaments, lliurament de premis i distincions, monòlegs, reunions, visita a l’Alhambra, dinars de germanor o una visita a l’estadi Nuevo Los Cármenes són algunes de les activitats de les quals els més de 1000 assistents han pogut gaudir durant aquests tres dies.

Cal destacar també l’assistència del perico Ander Mirambell que, tot i que hi participava com a ambaixador de LaLiga, en el seu parlament no va deixar passar l’oportunitat de reiterar diverses vegades el seu espanyolisme i, per descomptat, el seu sentiment penyístic.

Des d’aquestes línies volem felicitar a AFEPE i en especial a la Asociación G19 Peñas del Granada CF per l’excel·lent congrés que han organitzat, que de ben segur ha estat molt enriquidor per a totes les federacions assistents, així com pel magnífic tracte que hem rebut de part seva.