Junts ho podem aconseguir tot, i ho aconseguirem!

Estimats penyistes,

Ja fa un any del darrer partit que vam viure junts a l’RCDE Stadium. Aquell dia, ningú podia imaginar el que el futur ens preparava. Des de llavors, res és com abans. Hem viscut dies molt durs que ens han marcat i ens han canviat. Hem perdut persones estimades, a les que cada dia recordem i recordarem, però no vam poder acomiadar-les com mereixien.

L’Espanyol ha hagut de viure dies molt difícils i molt complexos de la seva història, sense el nostre alè i nosaltres hem vist des de la llunyania com no podíem ajudar l’Espanyol quan més ens necessitava.

No podem oblidar i cal agrair infinitament l’esperit solidari, la resistència i la feina de totes les nostres penyes en aquests temps tan difícils.

El nostre desig és poder retrobar-nos tots ben aviat a l’RCDE Stadium i retornar tan aviat com sigui possible l’Espanyol on mereix. Necessitem despertar aviat d’aquest malson. Us trobem molt a faltar,
enyorem viure i compartir junts partits en directe al nostre estadi, la Fan Zone, els autocars, els desplaçaments, els actes de les penyes… volem recuperar el nostre dia a dia. Junts ho podem aconseguir tot, i ho aconseguirem!

Fins ben aviat!

Visca l’Espanyol!