Neix la Penya Mèdica Perica!

Encara no han passat dos mesos des que vam començar el 2021 i, tot i les dificultats de la situació actual, el món de les penyes segueix ben viu! Una prova més és el naixement d’una nova ambaixada: la Penya Mèdica Perica!

Aquesta nova seu de l’espanyolisme se suma a les moltes penyes blanc-i-blaves de caire gremial. A més d’agrupacions de farmacèutics, economistes, moteros, runners, ferroviaris, taxistes… ara li hem de sumar una de metges! I és que ja ho sabem tots, però de vegades ens cal recordar-ho: l’espanyolisme no té fronteres!

En un moment com l’actual, immersos en una pandèmia causada per un virus, els metges són una peça més que fonamental en la nostra societat. I si aquests metges, a més, fan espanyolisme, l’agraïment a la seva incansable tasca és doble!

La primera penya formada aquest 2021 compta amb Antonio Bulbena com a president i el seu correu electrònic és penyamedicaperica@gmail.com.

Des de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol donem la benvinguda a la Penya Mèdica Perica i els desitgem molts anys d’èxits en clau blanc-i-blava!

Adjunt