La Penya Runners Espanyol, deixant empremta

El sentiment periquito va estar molt ben representat el cap de setmana passat en tres proves molt exigents. L’RCD Espanyol va ser present a la 42a edició de la Marató de Barcelona amb 21 participants de la Penya Runners Espanyol. Els corredors van comptar amb un punt oficial d’animació.

Aquest es va trobar al quilòmetre 9,5, davant de la Universitat de Barcelona, on un grup d’estudiants, encapçalats per Ángel Rodríguez, van fundar el RCD Espanyol de Barcelona fa 121 anys. Pancartes, banderes i l’al·lè de tots els animadors van portar a volades als corredors blanc-i-blaus fins a la meta.

La Penya també va tenir representació destacada a Badalona, a la Cursa de Rac 1: va ser el grup amb més participants. Van destacar Josep Díaz, en tercera posició; el seu entrenador, Jaime Leiva, que va fer rècord de la prova; i els comunicadors Xavier Ensenyat i Joan Jornet, que van signar grans temps.

Els periquitos no van fallar tampoc als 10 km i la mitja marató del Vendrell, a la mitja marató de muntanya de Cardedeu i als 46 km de la marxa del Garraf.

Adjunt