Un té amb Chen Yansheng

A l’RCDE Stadium s’ha celebrat el primer ‘té amb el President’. El president de l’RCD Espanyol, Chen Yansheng, s’ha reunit virtualment amb una petita representació del món penyista blanc-i-blau.

Juntament amb Araceli Pérez, presidenta de la Federació Catalana de Penyes de l’Espanyol, hi han assistit altres presidents: Jordi Bou, de la Penya de Roda de Ter; Jaume Lladó, de la Penya d’Argentona; Oscar Pitarch, de la Penya d’Olost; Isaura Valle, de la Penya Torredembarra; Josep Badia, de la Penya Pericos Berguedà; Pere Joan Olivella, de la Penya Pericos Sant Sadurní; Rafa Aragón, de la penya de Sant Joan Despí; Josep M. Serrat, de la penya Periquitos Riudecanyes; Silvia de la Gandara, de Runners Espanyol i vocal de la FCPE; Santi Prat, de la Penya de Breda i vocal de la FCPE; Salvador Fosas, de la Penya de Sabadell i vicepresident de la FCPE; i Anton Roig, de la Penya de Reus i vicepresident de la FCPE.

El president ha agraït el suport del món penyista blanc-i-blau en els moments més difícils del club: “Part del mèrit el té l’afició. Sense el seu suport, no hauríem pogut tornar a la Primera Divisió tan ràpid. Aquesta unió sempre l’hem tingut i el meu desig és mantenir-la. Aquesta unió és el motor del club”, ha recalcat en primer lloc.

D’altra banda, ha volgut deixar clar que el club no està en venda: “Contínuament m’arriben rumors. Això és positiu, perquè vol dir que el club és atractiu i que estem fent les coses bé. Però en els sis anys que porto com a president, mai he posat en venda l’Espanyol”, ha afirmat. I ha assegurat que la seva “idea de gestió no depèn dels resultats esportius” i que ha “apostat per l’Espanyol sempre que ho ha necessitat i sempre serà així”.

Adjunts