Novetats a fcpe.cat

Durant els darrers mesos de 2015 i aquestes primeres setmanes de 2016, la pàgina web de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol ha patit molts petits canvis que la converteixen, ara sí, en un portal totalment complet i actualitzat al 100%.

  • Logo FCPEDins la secció Federació, s’ha creat l’apartat Guardons, on podeu veure tots els premis que ha rebut la FCPE.
  • S’ha creat el Mapa de Penyes per poder visualitzar sobre un mapamundi totes les ambaixades periques que tenim arreu del món.
  • S’ha creat la secció Descàrregues, amb el desplegable L’app, per tenir sempre a mà l’aplicació de la FCPE.
  • S’ha actualitzat totes les galeries de vídeo i fotogràfiques i se n’han creat de noves, com els Escuts de Penyes, les Plaques a l’estadi o els Cartells de Penyes.
  • S’han actualitzat al 100% totes les dades al Llistat de Penyes amb les informacions que des de les ambaixades ens heu anat fent arribar. A més, a la fitxa de cada penya se li ha afegit l’escut de l’ambaixada amb una mida i format particular; imatges que dia rere dia es van publicant a les xarxes socials i que actualitzem al portal a mida que apareixen a les xarxes.

Tot això, sense deixar d’informar sobre les últimes novetats del món de les penyes a la primera plana del portal i fent saber sempre els propers actes de les nostres ambaixades.

Ara bé, aquestes no són les darreres actualitzacions de la pàgina ni tampoc de l’app, sinó que en queden diverses. Estigueu atents, que properament tindrem noves seccions i molta més informació penyística en clau blanc-i-blava!