S'acaba el Concurs Fotogràfic 'Montmeló blanc-i-blau'

PericosMontmeloConcursFotograficGuanyadorEl montmeloní Juanjo de la Rosa va ser finalment el guanyador del Concurs Fotogràfic ‘Montmeló blanc-i-blau’ que va organitzar la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló durant els darrers mesos de l’any 2015.

El certamen, que pretenia recollir imatges del poble de Montmeló amb tocs espanyolistes, va comptar amb un total de 14 fotografies que van il·lustrar un gran ventall d’indrets de la localitat.

Després de les votacions, que van ser via xarxes socials, el recompte de vots va dir que el guanyador havia de ser en Juanjo de la Rosa amb la fotografia que il·lustra aquesta notícia: una perspectiva de la rotonda de les claus de Sant Pere de les Puel·les amb el Turó de la Bandera de fons.

El mateix Juanjo de la Rosa va poder gaudir ahir del premi, consistent en un lot de productes espanyolistes i una entrada per a assistir al RCDE Stadium i presenciar el RCD Espanyol-Villarreal.

Podeu veure la galeria de fotografies del concurs, les votacions i totes les imatges al portal web de l’ambaixada espanyolista, www.pericosmontmelo.com.