Primer acte intercontinental de la FCPE a Sidney amb la PE d'Austràlia

Cartel AustraliaEl proper diumenge 13 de març, tindrà lloc a la ciutat australiana de Sidney un important esdeveniment organitzat per la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol i la Penya Espanyolista d’Austràlia (Pericoz), amb seu a l’esmentada ciutat.
Per primer cop en 25 anys, i coincidint amb el IX Aniversari de la fundació de la penya oceànica (que es compleix aquest any 2016), se celebrarà un acte oficial a la nova seu social de l’ambaixada més llunyana, ni més ni menys que a Sidney, Austràlia.
Aprofitant la visita d’un membre de la junta directiva de la FCPE a Sidney (Josep María García), el President de la Penya Espanyolista d’Austràlia, Nick Puñal, i altres pericos de la penya no han volgut perdre’s aquesta oportunitat per a preguntar sobre l’estat actual de la FCPE a Catalunya, compartir idees i plans per a la globalització del RCD Espanyol i, com no pot ser d’altra forma, narrar les seves pròpies experiències sobre com se segueix a l’Espanyol des de tan lluny.
La nova seu social de la Penya Espanyolista d’Austràlia (Pericoz) tampoc no és una seu qualsevol, es tracta del restaurant “La Sangría Tapas”, situat al barri de Balmain, i és que el xef i amo és en Kilian Diaz, un perico de tota la vida!
Nick Puñal fa una crida perquè tots aquells pericos residents o de pas per Austràlia s’uneixin a ells la tarda del 13 de març.
Per a rebre més detalls no dubteu a posar-vos en contacte amb la Penya Espanyolista d’Austràlia a través del seu correu electrònic: rcdeaustralia@gmail.com