Record per en Pepe Castro

Homenatge a Pepe Castro de la PBB La GarrigaEl passat dissabte 19 al migdia es va viure a La Garriga un emotiu i merescut homenatge a la figura de Pepe Castro, membre de la Penya Blanc-i-Blava de la localitat, molt arrelat al poble i molt estimat en tot el món espanyolista, entre d’altres de les seves passions.

Per part del RCD Espanyol, van assistir a l’acte el Sr Jaume Martínez, representant del Club, i per part de la Federació Catalana de Penyes, el seu president, Sr Alfred Puig.

Tampoc no es va voler perdre l’acte l’expresident de la Federació, Sr Alberto Ariza, el qual guardava una bona relació amb el Pepe, igual que moltes penyes, que han volgut fer costat a la Penya de La Garriga, en aquest dia tan important.

L’acte va constar de parlaments per part de la família, encapçalada per en Juanjo Castro, seguit del Regidor d’esports, el Sr Joan Esteban, i una altra de les entitats en la qual va ser president, la Coral Aliança. Seguidament va ser el torn dels organitzadors de l’acte, la Penya Blanc-i-Blava i el Partit Socialista de la localitat vallesana.

Per part de la penya i la representació blanc-i-blava, es va recordar la figura del Pepe i es van lliurar diversos detalls a la família.

Es va finalitzar l’acte amb la plantada d’una olivera i una placa commemorativa, on quedarà per sempre el record del nostre company, i es va realitzar un pica-pica pels assistents.