Segueix la Superlliga solidària

El Cultural Bonavista i la UD San Salvador han rebut en les últimes hores el material del RCD Espanyol dins de la campanya Superlliga Solidària que es va signar a finals del mes de desembre passat.

D’aquesta manera, el club blanc-i-blau continua realitzant diverses accions solidàries de suport a les províncies de Lleida, Girona i Tarragona amb l’objectiu de col·laborar amb entitats, col·lectius i fundacions que s’esforcen diàriament per facilitar el desenvolupament i la integració de les persones més necessitades.

En aquest sentit, el Cultural Bonavista i la UD San Salvador van ser les entitats escollides per rebre el material esportiu que dona l’Espanyol. A l’acte de lliurament van participar representants del Cultural Bonavista i la UD San Salvador, María José López, consellera d’Esports i Relacions amb Associacions i Entitats Ciutadanes de l’Ajuntament de Tarragona, els ambaixadors del club blanc-i-blau, Iñaki Pérez i Toni Blanch, el president de la FCPE, Anton Roig, així com el president de la penya Pericos de Tarragona, Carles Albiol.

Adjunts