Solidaritat a Lleida, Tarragona i Girona

L’Espanyol continua endavant amb la voluntat solidària respecte als més necessitats. En els darrers dies, el conjunt barceloní ha liderat accions de suport a Lleida, Tarragona i Girona, gràcies a les penyes dels diferents territoris i al compromís social del club de col·laborar amb entitats, col·lectius i fundacions que s’esforcen diàriament per aconseguir que la vida sigui més justa amb qui més ho necessita.

Ignasi Amor, regidor d’Esports i Activitat Física de l’ajuntament de Lleida, va rebre la delegació blanc-i-blava formada per representants del club, a més de la FCPE i el president de la Penya Pericos de Ponent, David Estudillos. La UE Gardeny serà l’entitat que rebi, properament, el material esportiu que donarà l’Espanyol.

De la mateixa manera, la Cultural Bonavista i la UD Sant Salvador, de Tarragona, també van rebre el compromís blanc-i-blau en un acte presidit per la regidora dEsports i relacions amb associacions i entitats ciutadanes del consistori de Tarragona, María José López, i el president de la Penya Pericos de Tarragona, Carlos Albiol.

Finalment, la UE Comacros, club històric de Salt (Gironès) rebrà el material blanc-i-blau després de la visita que va gestionar la Penya Blanc i Blava de Girona, encapçalada pel seu president, Joaquim Ferrer i representants de l’Espanyol. La UE Comacros sempre s’ha significat com una entitat de referència pel que fa a la tasca de formació al seu futbol base, la integració social i el respecte als valors esportius de les comarques de Girona.

Adjunts